tisdag 7 april 2015

Tidningsinspiration

Under tiden jag var gravid signade jag upp mig på jag vet inte huur många tidningsprenumerationer. Av någon anledning skapade jag mig en dröm om att jag skulle hinna ligga på soffan och vila och bläddra i lugn och ro. Men inte hann jag det inte. Det var ju flytt och möblering och jobb och sömn som gick i första hand. Och nu när bebisen har kommit hinner jag sällan bläddra i tidningarna heller men de fortsätter att dimpa ner i brevlådan precis hela tiden. Brevbäraren blir säkert trött i armarna.

Häromdagen tog jag mig i kragen och bestämde mig för att ta en stund för mig själv och bläddra igenom en bunt som inspiration. och den tidningen som verkligen var bäst var Sköna Hem. Jag vet inte om det var detta nummer specifikt men jag tyckte att det var så himla många fina bilder.

Här är ett litet urval av det jag tyckte var mest inspirerande såhär i vårsolen:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar