måndag 30 mars 2015

I Want It All

Häromdagen tog jag ett break från bebisbubblan i Bromma och gjorde ett besök till den riktiga världen inne i stan. Det blev ett besök hos Fia som jobbar på kontor, ett väldigt tjusigt kontor dessutom. Sophie by Sophie håller till på Riddargatan där de visar upp sina stiliga smycken i ett pastellfärgat showroom som man vill flytta in i bums. 

På vägen dit hade jag sådär koll på märket och när jag gick därifrån kände jag precis på samma sätt som skylten i entrén skrek ut: "I WANT IT ALL".

Det här är roliga smycken som skapar ha-begär. Jag fick både kolla in märkets klassiska modeller men även tjuvkika på höstens kollektion som är inspirerad av Trollkarlen från Oz. Och när jag ändå hade chansen passade jag på att prova en ring fylld av diamanter runt om som jag gissar inte var gratis... Det var första gången jag provat ett så lyxigt smycke!

Ivan hakade på till mötet och hade dagen till ära klätt upp sig i skjorta och finbyxor i diskreta färger. Dock glömde han att ta av sig kanintofflorna innan han gick hemifrån, hoppas ingen märkte nåt.


Finaste Fia som jag alltid blir så peppad av att hänga med.

Klassiska modeller i pastelliga färger.

Känslan som fortfarande sitter i.

Autumn Winter 15, inspirerat av Trollkarlen från Oz.

Dyr och skitsnygg ring med diamanter.

Lille isbjörnen var trött på mötet.

Wow!

Heart.

The office look.

Östermalm.

1 kommentar:

  1. Så kuuul å mysigt att ni pep förbi. Vi ses snart igen !!! <3<3<3

    SvaraRadera