onsdag 18 juni 2014

Invingingskväll

Igår kväll invigdes mitt sprillans nya rosa vintage showroom på Upplandsgatan 42 med pompa & ståt.

In i det sista hjälpte Isabel mig med att måla och sätta upp hyllor, även Johan var en riktigt handy man! Stort tack till er fina människor! Perfektion blev det!

När klockan slog 18 trillade det in en massa fina gäster som tog för sig av utbudet inne i det rosa rummet, men även av hallonsaft och matchane rosévin. Jag tror nästan att varenda klänning och baddräkt i sortimentet blev provad under kvällen. Riktig skön stämning och mingel.

När klockan slog 21 och alla blivit helt slut av allt provande tackade vi för oss och jag trippade lycklig hem och vilade huvudet på kudden. Vilken kväll! Jag har fortfarande ett brett leende på läpparna!

Ni är alla välkomna att besöka mitt vintage showroom. Än så länge har jag inga särskilda öppettider så hör av dig med ett mail till marshmallowelectra@gmail.com eller SMS 0705500217 så hittar vi en tid som passar.

Sommaren är här och jag har massvis med färgglada klänningar, kjolar, topar och baddräkter i alla modeller och storlekar.

Kärlek till er!

Kristin kom hem med en helt ny garderob. 

Karolina provade hej vilt.

Maria och Karolina shoppade brillor.

Sofie från "Stockholmsminnen" hittade massor av guldkorn.

Aggie Twigg var också på plats.

Monika, Atte (59 Vintage Store) och Lisa (Lisa Larsson Second Hand) var så fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar