fredag 21 mars 2014

Pretty-Jo

Jag har kärat ner mig i en ny butik, nämligen Pretty-Jo på St.Paulsgatan. 

Deras nisch är att köpa in så knäppa djurtyger dom hittar och därefter sy kläder hej vilt i olika modeller. Det finns alltså bara ett exemplar av varje plagg och det kommer nya modeller och varianter varje vecka.

Tygerna i sig är supermjuka och stretchiga och har fototryck med olika djurmotiv, bland annat björn, räv, katt, tvättbjörn och fågel.

Jag har letat efter butiken ett tag då jag såg en tjej på en fest för nån månad sedan bära en klänning med rävungar som mönster. Hon berättade inte vad affären hette men sa att den låg vid Mariatorget. Igår när jag råkade strosa på St.Paulsgatan så fanns den plötsligt där. Hurra!

Det finns stor risk att jag kommer bli en återkommande kund eftersom jag älskar kläder med djur :-P Satsade på ett säkert kort nu första gången, en björnklänning i tight modell med 3/4-ärm. Kan lova att den är SUPERSKÖN.

Pretty-Jo skeppar kläder till hela Europa via sin instragram, kolla in kontot @prettyjjo (med två j). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar