fredag 21 mars 2014

Marimekko: Fashion, Friends & Coctails

Ibland är livet lite extra kul. Som igår kväll när jag fick gå på Marimekkos event "Fashion, Friends&Coctails" i butiken på Norrmalmstorg. 

Marimekko är ett av mina absoluta favoritmärken. Dom går från klarhet till klarhet i sina kollektioner. Jag vill ha i princip ALLT.

Under kvällen bjöds vi på modevisning med smakprov från vårens kollektion samtidigt som vi fick smutta på coctails från Pharmarium. Jag måste erkänna att en av drinkarna (vodka, champagne och sockerlag på vanilj, citron och tagetes) var en av de absolut godaste drinkarna jag någonsin smakat. Måste testa att göra hemma nån gång. Plus att jag gärna vill besöka Pharmarium så snart som möjligt!

Tack Marimekko för ett superbra event! Här kommer lite bilder.


Blev kär i den svarta.

Den blå är en Violcoctail och den ljusa är champagnedrinken som var så löjligt god.
Huur cool är denna outfit!

Fin vägg!


Johanna från Marimekko presenterade modevisningen.

Gillade verkligen skjortan!

Kul mix, det går verkligen att blanda allt!

Älskar byxorna.

Nu är ni bra nyfikna på vad som följde med hem i påsen...?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar