tisdag 11 mars 2014

Fashion & Diamonds

Det är en intensiv tid nu (men bara en massa kul) vilket är anledningen till att jag ligger efter med bloggandet. Här kommer i alla fall en liten bildrapport från Bukowskis vernissage för auktionen Fashion&Diamonds förra veckan.

Jag var inbjuden tillsammans med Malin från Fiffi's Vintage och vi minglade med nöje runt bland modekändisar, bloggare och andra vintagebutiker. Vi träffade bland andra Atte från 59 Vintage Store och Lisa från Lisa Larsson Second Hand. Jag och Malin hamnade dessutom på bild i vimmelreportage hos Barnebys, det var lite extra kul.

Det fanns mycket fint på vernissagen men jag hittade inget som jag ville buda på den här gången. I höstas ropade jag ju in ett par vrålsnygga Pradaboots om ni minns? Dom har jag använt med stor vördnad. Ett paket lyx runt fötterna...   

Puss! Klänning från Plezuro och Frida Kahlo-örhänge från Mexico.
Jag och Malin från Fiffi's Vintage.


Malins vackra hårspänne med trop hopp och kärlek.


Älskar färgkombon!

Stilig herre på foto vid entrén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar