tisdag 4 februari 2014

Spontan inspiration

För ett par timmar sedan hörde jag ett glatt *ring ring* på min mobil. Det var min kompis Sofie som var i kvarteret och ville ta en fika. Såklart man inte tackar nej till en sån inbjudan i dystra mörka februari. 

Tack vare denna spontana fika fick jag en energi till att planera stordåd inför våren. Helt gratis.

Tänk va bra att man har kompisar som lockar fram dessa känslor!

När jag kom tillbaka till kontoret passade jag på att leta fram ett par bilder från i somras då vi möttes upp för en spontan AW. Den ledde vidare till ett spontant party som slutade först på morgonkvisten om jag inte minns fel. 

Det var extra kul att vi matchade varann så himla bra denna sommarkväll. Sofie har också en stark förkärlek för vintage och Swedish Hasbeens. Bästa kombon...

Det är förresten Sofie som designat den urtjusiga loggan och grafiska formen till Marshmallow Electra. Jag är så HIMLA glad för den. 

Kolla gärna in Sofies påhittigheter, pyssel och illustrationer i hennes blog

Slutsats av detta: Spontant är bra.

Marshmallow Electra Sofie B Näse


1 kommentar:

  1. STORT TACK SJÄLV!
    Är otroligt peppad både för dina grejer och mina egna. det började snurra i mitt huvud också av nya idéer! mera fika snart! :D
    Kram!
    s

    SvaraRadera