onsdag 26 februari 2014

OnTheFlea Megaloppis


Jag ser fram emot helgen, då ska nämligen jag och min fina kompis Malin stå på OnTheFlea Megaloppis på Kistamässan. Både lördag och söndag faktiskt. Wiiieee!!! Det blir årets första stora loppisevent för min del. 

Om du är sugen på att göra oss sällskap kan du boka ett bord här >> (jag har hört att det finns några få platser kvar)

Eller så kan du ju alltid titta förbi och fynda istället. Ett tips är att köpa biljett i förväg via appen. När samma arrangemang gick av stapeln i Göteborg förra helgen kom det 14.000 personer :-P

Jag tänkte fylla bordet och klädställningen med mycket saker hemifrån, snarare än att fokusera på "finvintage" från mitt showroom. Det kommer fler forum för vintageförsäljning under våren och det är kul att kunna hålla riktigt låga loppispriser nu i helgen.

Sofie har hjälpt mig knåpa ihop ett litet kalendarium över alla vintagejippon som jag tänkte närvara på under våren, kolla va fint:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar