tisdag 7 januari 2014

The Mexico Collection

Jag lider av att det är så ont om dagsljus i Sverige denna tid på året. Det är svårt att fota nya varor ur mitt vintagesortiment. Därför passade jag på att ta med mig ett gäng vintagebadkläder till Mexico för att göra en fotosession på stranden. Där var det väldigt ljust och soligt kan jag lova.

Jag kallar detta "The Mexico Collection" och från och med nu finns en första omgång bikinis och baddräkter till salu i min Etsy-shop. Här nedan kan ni se resultatet.

Den solgula bikinin blev såld innan jag ens hann lägga upp den på shoppen, men det var en så fin färgklick så jag tar med den här ändå. Det finns ytterligare några tjusiga baddräkter från denna kollektion som jag planerar att presentera inom kort. 

Jag vill även passa på att ge lite extra credit till min syster Stina som agerade fotoassistent på stranden denna soliga dag i december.

Marshmallow Electra Vintage Swimsuit The Mexico Collection
SOLD.

Marshmallow Electra Vintage Swimsuit The Mexico Collection
Strawberry Marguerita.

Marshmallow Electra Vintage Swimsuit The Mexico Collection
Palm Trees in Sunset.

Marshmallow Electra Vintage Swimsuit The Mexico Collection
Retro Iguana. (Missa inte den stora ödlan som agerar statist vid palmen)

Marshmallow Electra Vintage Swimsuit The Mexico Collection
Swimming Pool Blue.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar