torsdag 9 januari 2014

Michelberger

Berlin ja! Vi tog en tur dit i mellandagarna och då jag inte hade nån koll på stan sedan innan (trots tre besök med jobbet) bad jag mina kompisar om tips på bra hotell. 10 av 10 personer föreslog Michelberger Hotel. Jag blev nästan lite anti. Men hallå, kan ett hotell verkligen vara SÅÅ bra? Hemsidan såg lite väl södermalmshipsteraktig ut. Skulle vi verkligen passa in här, jag och min prins Daniel? 

Jag passade även på att fråga mina kollegor på Berlin-kontoret, men även dom tipsade om detta hotell. Så vi bokade. 

Och vi blev inte besvikna. Perfekt läge i stan, mitt emellan Friedrichshain och Kreuzberg. Promenadavstånd till alla ställen vi ville kolla in. Och så en jätteskön bar öppen 24-7 med snälla bartenders och goda drinkar till bra priser.

Så ja, om någon frågar mig om hotelltips i Berlin kommer jag också att rekommendera Michelberger. 

Vi bodde i ett Loft-rum och det var precis lagom. 

Blev dock väldigt sugen på att prova även Linnen Hotel som hade fullbokat när vi skulle dit. 

Har du fler tips på liknande boutique hotels runt om i världen? Skriv gärna en kommentar! Jag ÄLSKAR boutique hotels. Lyx på rätt nivå och personlighet i väggarna.

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin
Michelbergers egna likör och snaps som dom marknadsförde fint.

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin
Utsikten från vårt rum, coolt med piano-tak!

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin

Michelberger hotel Berlin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar