onsdag 8 januari 2014

Duntäcke

Jag har kärat ner mig i ett stort fluffigt turkost duntäcke. Eller rättare sagt så är det min vinterjacka från Marimekko. Modellen heter Hubba och jag visade en sneak peak här på bloggen tidigare. 

Det var kärlek vid första ögonkastet men samtidigt var jag lite rädd för att premiäranvända den eftersom den är stor som en boll och lite Leila K-inspirerad. Inget fel på det förstås, Leila K har ju levererat grym musik, men ja, ni vet hur det kan kännas, att man vill välja rätt tillfälle att inviga plagg som sticker ut.

Jag valde att ha premiär för min Hubba-jacka i Berlin. Det kändes perfekt. För ovanlighetens skull klädde jag mig helt i svart under eftersom jackan gav färg nog. Det har nog aldrig hänt förut. 

Sm ni ser så matchade jag både inredningen på hotellet och väggarna på tunnelbanan. Måste förresten passa på att tipsa om hotellet vi bodde på. Det heter Michelberger, och förtjänar nog faktiskt ett helt eget inlägg. Återkommer...

Vill du också ha en Hubba att krypa in i nu när det är rått och kallt kan jag tipsa om att den finns på Marimekkos online-REA. Det går bra att gå ner en eller ett par storlekar. Det har dock inte jag gjort utan bär en Medium.

Jag tänker inte ta mig min Hubba innan midsommar. Marimekkos katalogbilder:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar