tisdag 12 november 2013

Varmt om benen

Hej denna ruskiga Novembertisdag. Det var länge sedan jag hann skriva på bloggen men jag har giltig ursäkt för jag har haft så mycket kul i verkliga livet på sistone. Kort sammanfattat har jag bland annat haft en toppendag på Winter Vintage i Älvsjö, bokat mellandagsresa till Berlin med min kille, fyllt upp mitt Hasbeensförråd lite ytterligare, och druckit 15 glas champagne på en och samma eftermiddag på en glammig musikgala.

Livet alltså.

När jag tittade ut genom fönstret i morse var det en väldigt lockande tanke att stanna under täcket, men jag ändrade mig med inställningen att det alltid ser värre ut än vad det är. 

När jag kom ut insåg jag att denna gång var det till och med värre än vad det såg ut.... Iskallt spöregn från sidan.

Jag hade ett ärende förbi mitt showroom och var tvungen att ta en promenad i regnet. På väg tillbaka till kontoret tog jag ett pit stop hos Johanna på Plezuro (Birkastans trevligaste butik). 

Vi snackade om ditten och datten och sen passade jag på att fynda lite värmande och praktiska plagg också. Det var halva priset på ekologiska benvärmare i Alpaca så jag köpte två. Ett par grå och ett par svarta. 

När jag kom till kontoret bytte jag om från knäna och ner. Tog av mig allvädersstövlarna och tog på mig röda Slip-ins från Swedish Hasbeens och kombinerade med mina nya svarta benvärmare. Såhär blev det:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar