måndag 18 november 2013

Hubba & Bubba

I torsdags var jag och Isabel på plats när höstens höjdpunkt gick av stapeln: 

Marimekkos utförsäljning. 

Må ni tro att jag jag har peppat länge för detta. Förväntningarna var stora men jag behövde inte bli besviken. För vad hängde och väntade på mig direkt innanför dörren om inte en Hubba Coat!!! 

Jag har trånat efter denna ett tag men min plånbok har inte riktigt råd med denna godbit till ordinarie pris. Egentligen hade jag siktat in på mig Bubba Coat i gult, alltså den lite kortare modellen. Men den längre Hubba-modellen i turkost visade sig vara helt perfekt. 

Jag tror att jag gillar den extra mycket eftersom min mamma hade något väldigt liknande på 80-talet.

När man "kliver in" i dunkappan känner man sig som en eskimå. Inte en chans att frysa nånstans. 

Nu får gärna vintern komma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar