fredag 18 oktober 2013

Att planera stordåd

Marshmallow Electra, Fiffis vintage

Denna fredag inleddes på ett alldeles utmärkt sätt: Frukost på Kaffeverket med Malin från Fiffi's Vintage & Kuriosa. Hon hade tagit på sig en rutig höstklänning med lång ärm som hon köpt i min butik, det var extra kul förstås. När jag kollade på min egen outfit hade jag på mig en klänning jag köpt av henne. :-) 

Vi planerade diverse stordåd, och sedan gjorde vi ett besök i mitt vintage showroom. 


Jag kör på min favoritfärg GUL idag. Ullkappa inköpt på Vintagemässan Höst hos "Vintage Vinden", och så mina Vintage Prada Boots från Bukowskis. Väskan och blommorna kommer från Mormor.


Marshmallow Electra, vintage dress, stockholm

Malin ser ofta saker med helt andra ögon med mig och det var väldigt fint att få hjälp att styla om väggen och dockorna, samt planera vilka saker som ska få följa med till Bruno Vintage Market på söndag.

Marshmallow Electra, vintage dress, stockholm

Dockorna fick också helt nya outfits (och blev förstås jätteglada inför helgen). Malin klev självsäkert in som gäststylist. Den roliga bilskjortan till höger blev såld inom 1 h på Instagram. 

Ni följer väl mig? @marshmallowelectra

Marshmallow Electra, vintage dress, stockholm

Såhär ser retroskjortan ut i närbild.


Vi ses väl på söndag?!


1 kommentar: