tisdag 24 september 2013

Prada

Dom här godingarna från Prada lyckades jag ropa in (till ett väldigt förmånligt pris ska tilläggas) på Bukowskis auktion "Vintage och Juveler" nu i veckan. Vackra som en dag och sköna som ett par mockasiner! 

Jag brukar handla på Tradera ganska ofta men det var premiär för mig med auktion på Bukowskis och det var både nervkittlande och högtidligt.

När jag skulle hämta ut bootsen tidigare idag var det flera stiliga äldre damer och herrar i lokalen som väntade på utlämning av dyrbara överrockar och handväskor som de ropat in för tiotusentals kronor. När jag fick ut mina boots valde jag att ta på mig dom direkt (vilket dom nog inte var vana med) och fick spontana reaktioner från personalen och övriga kunder över hur vääldigt stiliga bootsen var och att dom matchade mig på pricken. 

Jomantackar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar