tisdag 20 augusti 2013

Victorian Gypsies


Imorse gick jag upp tidigt och begav mig till söder och Swedish Hasbeens showroom. Jag var nämligen bjuden till Vintagefrukost och showcase av nya kollektionen Victorian Gypsies. Det pirrade lite i magen för att det var så spännande!


När jag kom fram var det uppdukat med en buffé av både skor och frukost. Det bästa av två världar...


Söta butikschefen Karin tittade fram.


Och Emy, som designar skorna, var så peppad att hon inte kunde stå still. Hon liknade nästan en Victoriansk version av Agneta Fältskog.


Såja, nu stannade hon, och fastande på bild.


Frukosten ackompanjerades av tidstypisk musik på ett slags dragspelsinstrument.


Frukosten var GUDOMLIG. Yoghurt med bär och nötter.


Löjligt goda mackor och juice med fina sugrör. 


Smörgåsarna hade till och med sidenband. Här äter jag en och har på mig mina Grandma Boots.


Emy berättade allt vi behövde veta och lite till. Stockholms bästa Vintagebloggare satt som tända ljus och lyssnade. 


Sen blev det modevisning. Den röda Singoalla-skon var jättesnygg.Likaså andra modeller. 


De här bootsen som butikschefen Karin gick runt i har jag trånat efter länge. Visst är dom hur snygga som helst?!Efteråt blev det frågestund och alla passade såklart på att prova skor. Stämningen var minst sagt hög och inte blev det sämre av att alla fick en goodiebag med sig hem.Emma Sundh från Vintagefabriken var på plats och urtjusig som vanligt.Dom här bootsen tyckte jag var extra snygga. Gillar verkligen färgen Bordeaux till hösten.


Tack för idag, slut för idag! Extra tack till Fia på Hasbeens som lät mig vara med och planera detta event. Sånt ger mina arbetsdagar guldkant.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar