måndag 19 augusti 2013

Nöjda kunder

När jag har besök av vänner och kunder i mitt showroom brukar det ofta bli god stämning. Särskilt när de provar flera plagg och hittar något som sitter extra bra på just dom. Tro det eller ej men det händer nästan varje gång. 

Jag brukar passar på att ta ett foto på dessa snygga människorna redan i showroomet men man vill ju även se hur kläderna ser ut på festen, på jobbet eller hemma. Därför blir jag extra glad när någon fotar även i efterhand, och taggar #marshmallowelectra på Instagram. Ibland händer det även att det kommer bilder på SMS med glada tillrop. Då ler jag brett och ropar "Wieeee!!!"

På senaste tiden har jag vid flera tillfällen fått den stora äran att hjälpa till att hitta kläder till något särskilt tillfälle, t.e.x en bröllopsfest eller studentmottagning. Då vill man ju gärna hålla på härligheten så då brukar jag inte fota utan hoppas på att få se bilder när den stora dagen är inne.

Här kommer en bild på Anna som hittade en kjol i finsk design till en bröllopsfest i helgen (vilket hon matchade med ett par knallgula Hasbeens) och Ylva som slog något slags rekord genom att på 3 minuter hittade en röd klänning som satt som en smäck. Även stammisen Johanna med byxdress och kortkort gul kjol och så Ronja från Lady Vintage i fruktskor.

Tjusigt va?!  

Det finns inget roligare än nöjda kunder. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar