torsdag 27 juni 2013

Vintageparty ur andras ögon

I tisdags arrangerade jag mitt första vintageparty i mitt vintage showroom på Tomtebogatan. Eftersom det mesta är sommarbetonat i mitt sortiment (klänningar, baddräkter och träskor) så kändes det som en bra tid att ställa till med kalas nu mitt i högsommarvärmen.

Aldrig hade jag väl någonsin kunnat drömma om att det skulle komma så mycket folk. Hurra vilket lyckat kalas det blev! Som värdinna skulle jag behövt 15 extra armar för att hinna blanda drinkar, mingla med gästerna, assistera vid klänningsprovning och dessutom fotografera kalaset. Det gick bra men nästa gång ska jag nog ta in lite hjälp :-)

Jag är väldigt glad att ni var många som helt självmant hjälpte till med dokumentationen. Här är ett urval av instagram-bilder som jag har hittat. 

Om ni får feeling i era nya outfits från Marshmallow Electra får ni väldigt gärna fota er själva (eller be en snäll kompis) och tagga med #marshmallowelectra Då får ni guldstjärna i kanten!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar