fredag 3 maj 2013

Swedish Hasbeens Home Party & AW på Bazooka

Fredag för exakt en vecka sedan var ett mycket intensivt dygn för min del. Upp med tuppen för att åka tåg till Hasbeens lager i Västerås där jag klättrade runt bland skolådorna som en liten orangutang för att välja ut de allra finaste skorna inför kvällens event, Swedish Hasbeens Home Party & AW på Bazooka. Det ni.

Jag hade hjälp av fina Sofie, ååh jag hade inte klarat mig utan henne! Här är vi på tåget:

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens


När vi var klara på lagret hoppade vi in i Pappa-Cenneths pick-up-skutt och åkte mot Stockholm. Sofie tyckte att bilen var jättesöt. Det var första gången på evigheter som jag körde bil och det var skönt att ha en medpassagerare under roadtripen. Jag var väldigt stolt när vi kom fram och jag till och med klarat att köra genom rusingstrafiken i storstaden.

Väl i Stockholm lassade vi ur MÄNGDER med färgglada skor på Bazookas kontor vid Mosebacke. Bazooka är, enligt deras egen hemsida, "Sveriges trevligaste digitala byrå" och jag måste säga att jag är villig att hålla med. Deras kontor och personal är toppklass. Och så har dom både pingisbord och stans bästa utsikt.


Marshmallow Electra Swedish Hasbeens


Vi hann knappt mer än plocka upp och fixa iordning i il-fart innan gästerna trillade in. Och många var dom. Jag hann med nöd och näppe slänga på mig klänning och läppglans, det fanns inte en minut över till extra piffing.

Här är kvällens lokala värdinna, min kompis Hanna. Hon var helt EXEMPLARISK!

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens


Kunderna var glada, många och verkade mycket nöjda.
Vi drack fredagsbubbel och provade skor.
Vips så var klockan 21 och partyt var officiellt slut.

Discolampan åkte på och pingisbordet fick visa vad det gick för för det väntade en spontan rundpingisturnering utan dess like. Alla tjejer iklädda nya högklackade träskor. Tihi.

Jag är så lycklig och glad att jag får jobba med såhär roliga events!

Stort tack till Swedish Hasbeens (särskilt Pernilla & Fia), Hanna för utmärkt värdinneskap, Bazooka för att ni lånade ut kontoret och till Sofie för all hjälp under hela dagen! 


Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Hanna korkar upp och matchar skor med avocado-sushi.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Pingisbordet funkade utmärkt som display.


Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Vi täckte för den fina utsikten med en ännu finare vepa.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Fina Karoline!

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Kvällens snyggaste matchning!

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Snygga Kristin!

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Underbara syfröken Amanda.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Jag och Sofie.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens Sugar Hill
Fröken Sugar Hill!

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Peppen över nya skor.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Sååå fin kombo!

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Mimmi är i skohimlen.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Och så en avslutande pingisrunda.


1 kommentar:

  1. Hej!

    Skulle vara super intresserad av att börja sälga Sweidsh hasbeens på hemmapartyn i Finland. Vet du om det är möjligt? Och isåfall, var kan jag få veta mer?

    SvaraRadera