fredag 3 maj 2013

Loppis overload!

Jag tror att den här helgen kan komma att gå till historien som den mest loppis-intensiva någonsin. 

Och ingen är gladare än jag.

Imorgon lördag ska jag stå på Mimer Fleamarket tillsammans med två supercoola katter - Fia & Caroline. Jag längtar så sjukt mycket! Loppisen går av stapeln på Norrtullsgatan, från Odenplan ner till Vanadisvägen, kl 10-16. Alltså precis i mina kvarter vilket gör det hela ÄNNU roligare. Här hittar ni loppisen:På eftermiddagen måste jag packa ihop lite tidigare än de andra för att bege mig mot Sugar Hill Vintage Market på Kägelbanan där jag ska sälja väl utvalda vintage-plagg och accessoarer med fokus på 30- och 40-tal. Detta fina event pågår mellan kl 17-21 och därefter blir det fest med swing. Länk till facebook-event.


Som om detta inte vore nog upptäckte jag precis att det på söndag är 2kmloppis i Vasastan. Då ska jag bara strosa runt och fynda. 2kmloppis går av stapeln från Birkagården längst ner på Karlbergsvägen/Norra Stationsgatan upp till korsningen Karlbergsvägen/Upplandsgatan. Länk till facebook-event.


Snacka om LOPPIS OVERLOAD!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar