tisdag 21 maj 2013

Katten Mats?

Jag älskar den här tiden på åren, då alla träd slår ut och det doftar ljuvligt från alla håll.

Igår när jag hade min första lediga söndag på evigheter passade jag och Daniel på att ta en långpromenad kring Södermalm. Det började regna (vilket faktiskt var riktigt skönt) och vi stannade på Mosebacke Torg för att plocka upp sju sorters kakor innan vi tittade in hos Syster Stina. Hon bor bara ett kort stenkast därifrån.

Hos Stina och Richard har det flyttat in en ny liten kompis. En liten lurvlig kattunge. Än så länge har den inte blivit ordentligt döpt men Daniel föreslog att den skulle heta Mats och det tycker jag passar bra. Mats var snäll och jag är glad att vi hann träffa honom innan han växer och blir stor, det går ju så snabbt.


Marshmallow Electra vintage Swedish Hasbeens Etsy Watermelon
Dagens outfit. Fruktkjol från Myrorna i Luleå, Hasbeens och en broderad 70-tals-väska från Etsy.

Min kille handlar kakor på Mosebacke Torg.


Marshmallow Electra
Nu är dom två... Yin & Yang-kram.

Marshmallow Electra kattunge kitten
Mats?

Marshmallow Electra balkong
Stina har väldigt fin ordning på sin balkong.

Marshmallow Electra kattunge

Marshmallow Electra sju sorters kakor

Marshmallow Electra
Stina och Mats.

Marshmallow Electra
Jag och Mats.

1 kommentar:

  1. Helt klart en Mats!

    Jösses, va fint på balkongen!

    SvaraRadera