torsdag 18 april 2013

59 Vintage Store

På Hantverkargatan, högt upp i backen, ligger 59 Vintage Store. Det är en genuint fin och bra vintagebutik som drivs av Atte. Vi delade monterplats på Vintagemässan och blev kompisar. Tjohoo för nya kompisar!

Veckan efter mässan ringde Atte mig och bjöd in till kvällsmingel i hennes butik tillsammans med några andra vintagefantaster. Bland gästerna fanns Lisa Larsson från på södermalm, Birgitta från Old Touch vid Odenplan och Margareta från Lata Pigan utanför Enköping.

Jag är superglad att jag blev inbjudan (tack igen Atte!) och hoppas på fler kvällar som denna. Fick mycket inspiration och pepp till mitt eget vintageprojekt Marshmallow Electra. Jag har ju ingen egen butik förutom på Etsy och i mitt showroom, men det är ju alltid lärorikt att få prata med andra likasinnade. Det pratades om loppisrundor och bröllopsklänningar ocn massa annat kul. Men mest av allt drack vi bubbelvin och skvallrade.

Kvällen slutade förstås med en ny klänning till samlingen också. Det vore nästan en omöjlig uppgift att hänga i en superbra vintagebutik en hel kväll utan att fynda....
Silverskor är bäst!

Märkesbrillor.

Dagens outfit.

Snygga accessoarer.

Atte skyltar om.

Min nya klänning.

Personalen på 59 Vintage Store som pärlplattor.

Bubbelbubbel och fint ljus.

Är helt kär i Snoopy-väskan, men den är inte till salu.

Klänningar uppåt väggarna.


Atte har många fina vintagepärlor i butiken.

Ett fint gäng. Och det var inte bara jag som gick hem med ny klänning.

Skorna matchar golvet. Love it!

Kvällen slutade med en jättesmarrig burgare på AG.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar