tisdag 19 mars 2013

Swedish Hasbeens-förmiddag!

Började dagen idag på Coffice med Fia från Swedish Hasbeens.

Vi pratade om kommande Home Parties och andra kul event och idéer. Dagar som denna ÄLSKAR jag mer än någonsin att vara egenföretagare med friheten att hoppa på roliga projekt.

Mötet var så inspirerande att jag studsade tillbaka till kontoret efteråt.

Wiiiieee!!!

Och visst har Fia galet snygg outfit?!! Älskar hur hon matchat den knall-lila tröjan med en kanariegul day bag.Även Emy och Pernilla från Hasbeens tittade förbi. Det visade sig att vi alla hade röda boots på oss idag, jag och Pernilla Chelsea Boot och Emy en ny wedge boot som släpps först i höst. Vi nördade in riktigt i Hasbeens-snacket vilket var kul.


Jag fick även ett par kataloger som jag gladeligen ska bläddra i och drömma om.Det här är vad jag kallar en galet peppad förmiddag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar