tisdag 5 mars 2013

Nya klänningar i shoppen

Det är så skönt att vara på plats i nya lokalen!!! Vocal Devotion är bäst. Dom bjuder på fin musik, hembakta kakor och gott kaffe i fina koppar.

Nu på förmiddagen när jag kände mig lite oinspirerad av det mulna vädret åkte gick jag dit och pysslade lite. Prissatte lite nya varor och fotade ett par klänningar som jag kanske ska skicka till till en artist i Norrland. När jag kom ut i friska luften efter en timme hade solen kommit fram och det var underbart vårväder. Jippi!

Jag har inte haft möjlighet att uppdatera Etsy-shoppen på ett bra tag nu. Inväntar rätt läge att fota kläder i bra ljus. Tills dess använder jag mitt showroom tillsammans med instagram, facebook och såklart bloggen som försäljningsverktyg. Det funkar det med.

Här är några ny-inkomna karameller, bland annat med frukt och djur som mönster vilket jag personligen gillar allra bäst. Hör av dig om du vill veta mer om något plagg, ofta finns det en liten intressant historia att berätta om varje.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar