måndag 4 mars 2013

Motormarknad i Västerås

Det är inte ofta man hänger med hela sin familj och gör vintageaktiviteter en hel dag. Men i lördags blev den sån dag och det var väldigt kul.

Det vankades Motormarknad i gamla IKEA-lokalerna i Västerås.

Motormarknad är en väldigt bra variant av loppis för det finns verkligen något för alla. Skrotiga bildelar och verktyg till pappa, antika glas och pryttlar till mamma, arkitektinspirerade möbler till Stina och så vintageklänningar och annat tok till mig. Stereotyp familj? Javisst.

För mig som driver vintagebutik i liten skala är det perfekt att ladda upp med nya fina saker på marknader som denna. Hittade många godbitar som jag kommer visa upp inom kort. men först kommer några små collage.

Öv. Superfin polkarandig klänning som jag hittade till mig själv.
Öh. Två nya koffertar som ska fungera som inredning i mitt showroom.
Nv. En portabel grammofon och flera klänningsfynd i nya resväskan.
Nh. En ny vintagebaddräkt till Spanien i påsk.

Dessa saker köpte jag inte men dom var roliga att fota.
Öv. Rolig mössa "Karl-Alfred Boy"
Öh. Snygga skor strl 35 som vägde bly
Mv. Radio-radio, likadan som jag har fast blå
Mh. Stina provar boxningshandskar
Nv. Avancerad peruk.
Nh. Tratt till grammofon.

Dessa saker köpte jag inte heller...
Öv. Spisa Ribb, vill ha!
Öh. Rolig broderad kudde "Bilbältet!"
Mv. Roterande katt på grammofon.
Mh. Träningsvinyl.
Nv. Fin vinylsingelväska "Top Twenty"
Nh. 60-tals-glasögon i mängder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar