måndag 18 mars 2013

Fynd från 3.1 Phillip Lim

Igår på Cityloppisen gjorde jag några riktiga fynd. Det var en snäll tjej som sålde samples från märket 3.1 Phillip Lim. Det verkar vara ett väldigt snoffsigt märke; en beskrivning på en återförsäljares hemsida lyder såhär:

"Designern Phillip Lim föddes i Thailand 1973 men drömde aldrig om att bli modedesigner under sin uppväxt. Genom ett helgjobb på Barney’s fick Phillip en uppenbarelse och trots att han knappt visste vad en portfolio var så lyckades han få en praktikplats hos varuhuset. Tack vare sin talang och envishet blev han tillslut en del av Katayone Adelis designteam. Phillip startade först varumärket Development, men år 2005 lanserade Phillip Lim en mycket personlig kollektion tillsammans med sin vän Wen Zhou, båda 31 år gamla. 3.1 Phillip Lim blev en omedelbar succé hos både kritiker och kommersiellt.

3.1 Phillip Lim erbjuder en tillgänglig designupplevelse bestående av vackra, klassiska vardagsplagg kombinerat med en lite galen känsla. Resultatet bli coola, lättsamma och chica plagg för personer som uttrycker ungdomlig elegans och en personlig stil.  Företagets vision om designkläder till överkomliga priser har fastställts som en respekterad affärsmodell och ses som en revolutionerande drivkraft inom modeindustrin."

Jag fyndade bland annat en apsnygg svart skinnjacka för en spottstyvel. Efter att ha kollat runt på lite hemsidor idag verkar den ha kostat måånga tusenlappar i butik. Hittade även ett par silkiga sommarbrallor och en fin mintgrön blus med matchande kavaj. Jag är helt nykittad för våren helt enkelt.

Heja Cityloppisen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar