fredag 8 mars 2013

Fashion på Stockholms Auktionsverk

Igår kväll tog jag och Maja ett kliv in en ny värld. En väldigt stilig värld, men inte lika färgglad och avslappnad som vår egen.

Vi var inbjudna på vintagevisningen Fashion på Stockholms Auktionsverk.

Det var lite pirrigt och nervöst men vi tog stället med storm genom att bara vara oss själva. Precis som det ska vara. Vid tre tillfällen kom det fram stiliga "Östermalmiga" människor till oss och sa att vi stack ut och var snyggast klädda på hela festen. Wiiieee!!! Vi hade varit i Marshmallow Electra-lokalen och valt ut outfits innan men det var nog mest Majas regnbågsfläta som drog till sig uppmärksamhet. Jag passade ändå att ta åt mig lite av komplimangerna och glamouren.

Efter en stunds flanerande och ett par små glas rosa bubbel kände vi oss nöjda och gick till Zink på Biblioteksgatan för en Brooklyn Lager och tjejskvaller. Det blev en riktigt riktigt bra kväll! Vi får se om jag vågar buda på något när auktionen går av stapeln på tisdag, som jag har fattat det får man även lägga skambud under utropspris om man vill...

Knoll&Tott i matchande kappor


Majas underbara regnbågsfläta


Accessoarer i glasskåp.
Maja kollar in en svart partyblåsa i den tjusiga tältsalongen.


Gamla vintagefoton med snygga baddräkter.

Maja föll för denna löskrage med vita pärlor.

Jag föll för dessa solglajer, ska nog lägga ett skambud.

Lite stelt som ni ser, men ändå festligt!

Majas blivande halsband från Yves Saint Laurent.


En klänning med tunga som vi kittlade. Tihi.

Lite färgglatt fanns det åtminstone.

Pandaslipsen från Hermes blev en favorit!

Den här smokingklänningen tyckte jag var rätt snygg.Tänkte på Stina när jag såg alla resväskor och koffertar.Kvällen avslutades med en Brooklyn på Zink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar