tisdag 5 februari 2013

Shoetastrophy

Igår kväll när jag bäddat ner mig och just hade slumrat till hördes ett stort PANG! utifrån hallen.

Jag tänkte direkt på hatthyllan och stringhyllan med alla tunga kokböcker. Men nej, dom hade klarat sig, denna gång. Det var istället min ena skohylla som gett vika för min digra skosamling.

Somnade om men visste att jag hade ett stort projekt att ta tag i när jag vaknade.

Daniel jobbar på en gallup genom att fråga andra tjejer hur många skor dom har. Jag vet nog ett par stycken som slår mig. Bland annat Isabel som noga räknade efter i huvudet och efter att ha kommit upp i ett 30-tal kläckte den härliga, klassiska kommentaren "Ska man räkna ALLA skor? Nu räknade jag bara klackskorna". Men jag erkänner att jag ligger högt på listan i vår bekantskapskrets. Och det är förstås det min kille försöker bevisa genom undersökningen.

Egentligen tycker jag inte själv att jag har för många skor. Problemet är förvaringen. Hur hittar man en bra och snygg skohylla som slukar massor av skor och fortfarande ger en snygg display? Den som kan uppfinna en sån blir rik.

Jag förvarar mina skor i en gammal CD-hylla som jag målat om i samma färg som väggen. Men när den blev helt full häromsistens skaffade jag mig en hylla på Groupon som verkade jättebra. Det var det största skämt jag varit med om. URUSEL och JÄTTEFUL var ordet. Idag åkte den i återvinningen, känns lite som en lättnad faktiskt.

I samband med morgonens "Shoetastrophy" var jag ju tvungen att vidta någon åtgärd. Helt nyvaken fick jag ett ryck och körde en stenhård "Kill Your Darlings". Rensade snabbt och känslokallt ut 23 par skor som jag inte använt på länge. Det kan hända att något av dessa par kommer få flytta tillbaka i hyllan men jag är en bit på vägen åtminstone.

Hör av dig om du är intresserad av något av paren på den understa bilden. Det är dom jag tänkt göra mig av med. Dom är i storlek 37 och däromkring. Det blir fokus på skor på mitt bord på Cityloppisen på söndag....

Marshmallow Electra
En usel skohylla som just kollapsat.

Marshmallow Electra Swedish Hasbeens
Ett urval av "överlevarna", i en gammal CD-hylla.

Marshmallow Electra
Skor till salu... Men egentligen vill jag ha ALLA kvar själv...
/Crazy lady

1 kommentar:

  1. hej! de svarta hasbeens skorna med öppna tår, finns dem kvar? linda_mariew@hotmail.com

    Jag står på cityloppisen 17:e mars om du e där? mvh Linda

    SvaraRadera