torsdag 14 februari 2013

Nycklar

Det var inte så länge sedan jag bloggade om jag att jag fått en lokal vid Hornstull. Det kändes nästan lite för bra för att vara sant, och på grund av en hastig och lustig försäljning av fastigheten blev det inte heller så långvarigt tyvärr.

Men vad gör väl det för idag har jag skrivit kontrakt och fått nycklarna till min nya "walk-in-closet", nämligen i Vocal Devotions fina lounge på Tomtebogatan 39.  

Är extra glad över att vara tillbaka i Birkastan!!

Det känns bra i magen och tjejerna i lokalen är så himla peppade över att jag ska flytta in. Idag fick jag kommentaren "Ånej kommer du sälja söta örhängen och halsband också, typiskt... då MÅSTE vi ju handla!". Haha dom är roliga.

När jag har kommit i ordning ska jag visa bilder såklart, men det tar nog en vecka eller två. Sedan är det fritt fram att komma förbi och känna, prova och köpa vintagegrejer!

Carolina och Caroline:

Marshmallow Electra Vocal Devotion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar