söndag 24 februari 2013

Färgglada samlingar

Solen strålar från en klarblå himmel idag, hurra hurra hurra hurra!

Detta inspirerar mig något enormt och på jakt efter lämpliga prislappar till klänningarna i min nya vintagelokal började jag botanisera i mitt lilla röda plåtskåp där jag förvarar blandade små gulliga prylar. Jag hittade bland annat min samling klistermärken och tygmärken, men även en stor mängd fina vykort, bandknappar och Spongebobfigurer.

Utöver detta samlar jag bland annat på champagnekorkar, Hasbeens, tygpåsar, Lacosteklänningar, isbjörnar, ugglor och fina tekoppar.

Vad samlar du på?
 
Blandade fina klistermärken "Don't forget to tip your driver"

Min samling Håkki-klistermärken, kolla in www.haakki.com
Han är min idol! 

En liten del av min samling artistklistermärken

Tygmärken från olika band jag gillar. 

Klistermärken med kontorshumor "I love little tiny things".
Blandade tygmärken i fina färger med poppiga motiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar