måndag 7 januari 2013

The Hummingbird Glasgow

Just hemkommen från ett besök i Skottland sitter jag och försöker samla mina intryck. Det blev två dagar i Glasgow där vi hälsade på vår kompis Jonna i Glasvegas och två i Edinburgh där vi turistade själva efter bästa förmåga.

Glasgow kändes helt rätt. Jag gillar särskilt när man spontanhamnar på nya matställen och barer som visar sig vara helt underbara.

The Hummingbird var precis ett sånt ställe. Nästan som att det vore designat bara för mig. Gulliga fåglar överallt, en liten isbjörn som klättrade uppe på en vägg, sköna stolar, 2-4-1 drinkar, 2-4-1 Home Made Burgers, superbra musik i precis rätt volym och som pricken på i'et jättetrevlig personal.

Upptäckte precis att deras hemsida inte alls var särskilt snygg (man kan ju inte va bra på allt), men jag tog lite egna bilder (hör och häpna ;-) som jag gärna delar med mig av.

Summa summarum: Missa inte The Hummingbird om du har vägarna förbi Glasgow!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar