söndag 13 januari 2013

Konsten att vika en T-shirt som Sheldon

Jag har aldrig lärt mig att vika kläder på ett vettigt sätt. Detta har retat upp min lillasyster Stina genom åren. Hon är jättebra på att vika. Hon har jobbat i klädbutik och har världens mest organiserade garderob. När vi bodde tillsammans ett par månader för något år sedan vek hon alla mina kläder, till och med hela min samling tygpåsar (jag har jättemånga fina). Men strax därefter såg det ju lika illa ut igen.

I teorin vet jag hur man gör, men det funkar bara inte när jag ska göra det i praktiken.

När ni nu läst detta förstår ni att Stina hittade den perfekta julklappen till mig iår:

Sheldon Coopers T-shirt Folding Bord.

Idag söndag har jag en heldag i min vintagelokal. Ska bland annat posta iväg ett gäng beställda varor och Traderaförsäljningar. Då kommer min T-shirt-vikare ypperligt tillhanda. Och det skadar ju inte att jag känner mig som Sheldon när jag viker. Han är nämligen en stor idol.

Om du vill beställa en egen kan du bland annat göra det på Amazon. Den är faktiskt helt otroligt bra. Ler åt det perfekta resultatet vid varje vikt plagg. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar