fredag 25 januari 2013

Call of the wild

Mitt absoluta favoritföretag när det kommer till skor och accessoarer är förstås Swedish Hasbeens. Det kan ju inte ha undgått någon enda person som läser denna blogg.

Nu i dagarna har Spring & Summer 2013-kollektionen lanserats och även om jag fått tjuvkika i katalogen lite i förväg så tycker jag ändå att det känns lika kul nu, för plötsligt finns ju skorna på riktigt liksom.

Inspirationen till denna kollektion har hämtats från 30-talets äventyrslystna storstadsbor som inte kunde tänka sig något häftigare än att bege sig ut i naturen, och kanske till och med äventyra på safari. Jag gillar ju också exotiska djur väldigt mycket så skorna borde ju passa utmärkt på mig. Vilken tur! WRAAOOO!!!

Se inspirationsbilder här >>
Se hela kollektionen här >>

Om jag skulle ranka mina favoriter skulle det nog bli någon av dessa gula söta skor. Jag har nämligen redan bestämt mig för att "NU ÄR DET VÅÅR!"


Bilder från Swedish Hasbeens Spring&Summer 2013

Bilder från Swedish Hasbeens Spring&Summer 2013


Bilder från Swedish Hasbeens Spring&Summer 2013

Bilder från Swedish Hasbeens Spring&Summer 2013

Bilder från Swedish Hasbeens Spring&Summer 2013Inga kommentarer:

Skicka en kommentar