måndag 3 december 2012

Vintagemässan i Solnahallen

Som jag nämnt tidigare spenderade Marshmallow Electra (jag) helgen i Solnahallen då det arrangerades Antik-, Retro- & Vintagemässa.

Helt ärligt så var det lite långtråkigt att stå i en illaluktande sporthall i två hela dagar och höra handbollsträningar pågå för fullt i hallen bredvid. Tyvärr blev det heller ingen publiksuccé som arrangörerna förväntat sig. Kanske var det för kallt ute. Kanske var folk på stan och gjorde av med sin novemberlön. Kanske var dom hemma och adventspysslade. Man kan skylla på mycket men folk hade helt enkelt annat för sig.

Trots detta är jag faktiskt nöjd med helgen och jag träffade många jättesnälla människor; både andra försäljare och kunder.

Här kommer några bilder, fler följer...
Flyers.
Marshmallow Electra Vintage Loren Francis
Loren Francis, min hjälte som var min chaufför i kylan.
Big thanx Loren!!!

Marshmallow Electra Vintage Swedish Hasbeens
Mitt urval av Swedish Hasbeens som jag sålde.
Marshmallow Electra Vintage
Min monter. Det såg finare ut i verkligheten men det är svårt
att pimpa en idrottshall.....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar