tisdag 18 december 2012

Vintage Lacoste

Drömklänning #1 för mig är utan tvekan Vintage Lacoste, David Crystal Tennis Dress. Från början designad för tjejer att spela tennis i men jag har inte testat att gympa i mina. Använder dock gärna dessa färgglada karameller alla dagar på året.

Eftersom jag börjat samla på dessa godbitar har jag som mål att ha min garderob fylld av hela regnbågens färger i denna modell inom kort. Eller så kanske man kan hänga upp dom på väggen i ett jättestort vitt rum (som jag också måste skaffa då).

Jag har 11 sådana här klänningar i dagsläget (gul+vit, blå+röd+vit, neonrosa+vit, rosa+vit, marin+vit, ljusblå, grodgrön, rosa+vit, vit+marin+röd, lila, randig). Visar gärna bild på alla, men börjar med tre. Den lila och den randiga hittade jag på Etsy i veckan och köpte i julklapp till mig själv. Väntar vid brevlådan as we speak....

Har du tips på var jag kan hitta fler?

Om jag inte minns helt fel så tror jag att den som först inspirerade mig till dessa klänningar var Margot Tenenbaum från den fantastiska filmen Royal Tenenbaums.Marshmallow Electra Lacoste VintageMarshmallow Electra Lacoste Vintage

Marshmallow Electra Lacoste Vintage
Marshmallow Electra Lacoste Vintage

Marshmallow Electra Lacoste Vintage

Marshmallow Electra Lacoste Vintage

Marshmallow Electra Lacoste Vintage

Marshmallow Electra Lacoste Vintage

Marshmallow Electra Lacoste Vintage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar