måndag 3 december 2012

En liten rosa lapp med mitt namn på

Imorse bestämde jag mig för att promenera till kontoret, trots att det är minst 10 minusgrader ute. Men det såg så vitt och fint ut och dessutom behövde jag frisk luft efter att ha stått i en illaluktande sporthall och luktat på antika föremål hela helgen.

Med tanke på vad som hände tror jag faktiskt att det var meningen att jag skulle promenera.

Efter ungefär halva promenaden, lagom då knäna började bli iskalla (hade mamelucker som nådde ner på låren och tjocka sockor som täckte vaderna men tyvärr inget på just knäna) så hände det:

Jag ser en liten rosa lapp på marken. Jag älskar rosa så jag tänkte "va kul!", böjde mig ner för att kika vad det var. Och nu kommer det märkliga, nästan övernaturliga: Det står MITT NAMN på lappen. Med rätt stavning och allt. C-A-R-O-L-I-N-A. Vad är oddsen?

Jag tror bestämt att jag måste promenera oftare. Och när jag kom fram till kontoret väntade mitt möte där med hembakade lussebullar.

Hoppas ni också får en bra dag!

Ursäkta lite suddig bild, jag blev så till mig...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar