torsdag 1 november 2012

Velour

Torsdag-söndag den här veckan har klädmärket Velour från Göteborg en pop-up store i Tvålpalatset på Mariatorget, med utförsäljning av tidigare kollektioner .

Velour är ett av mina favoritmärken så jag åkte gladeligen dit imorse. Hittade en hel del fina grejer. Bland annat en jättelång flätstickad klänning i silvermetallic som jag är supernöjd med!

Köpte även en röd klänning att ta med på den stundande semestern och en coboltblå herrtröja i linne som jag tänkte skulle bli snygg som oversize med en blus eller skjorta under (om inte Daniel snor den ;-). Tröjan provade jag, och gillade jättemycket, redan i somras under Way Out West när vi besökte Velourbutiken på Magasingatan.

p.s. St.Paulsgatan 29 är adressen om någon är sugen på att titta förbi. Det fanns mycket fint! d.s.


Den röda klänningen jag köpte.


Den blå linnetröjan jag köpte. 

Lite info om utförsäljningen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar