måndag 26 november 2012

Strandloppispremiär!

Igår fick jag äntligen stå på Strandloppisen och sälja fina saker. Missade de två första gångerna när jag var bortrest så jag hade längtat extra mycket.

Jag hoppade upp ur sängen jättetidigt, trots att det var söndag, och tog bussen bort till min walk-in-closet vid Hornstull. Det var inte en kotte ute på gatorna halv åtta en söndagsmorgon så det gick på en sekund att åka dit. Igår visade det sig verkligen vilken jättetur jag haft som hittat denna lokal som ligger en våning ovanför Strand. Jag hängde lite i mitt rum, valde ut fina saker att sälja, tog min provdocka, min klädställning och min väska under armen och gick en trappa ner och vips så var jag på loppisen. Behövde inte ens gå ut! Wiiieeee!!!

Eftersom jag var på plats direkt när det öppnade fick jag en superbra plats vid scenen. Stort tjusigt bord och ett glammigt rött sammetsdraperi som jag använde som bakgrund till min display. Det kunde inte ha blivit en bättre premiär!

Det var mycket folk hela dagen och jag sålde vintagegrejer som smör i solsken. Dagen till ära hade jag även med mig ett litet urval av fina Swedish Hasbeens till bra pris eftersom jag är lite av en ambassadör för märket. Det var många som passade på att köpa skor, både till sig själva och till julklapp. Det var mest AW-modellerna som gick åt och det kan man ju förstå om man tittar ut genom fönstret.

Hurra va kul det var!! Ser redan fram emot nästa Strandloppis. Bakåt:Framåt arrangerar Strandloppisen varje söndag till och med slutet av april (med uppehåll för jul&nyår). Nästa gång jag kommer vara på plats är den 16 december och har jag tur får jag sällskap vid bordet av världens bästa Maja då. Det är inte ultimat att stå själv för då kan man ju inte gå runt och shoppa från dom andra borden ;-)

Nästa helg ses vi på Antik, Retro & Vintagemässan i Solnahallen. Hör av dig om du har nåt du vill ha sålt (som du tror passar till mässan) så kan jag ta med det.

Min display på scenen. Sålde den röda barnregnjackan med
matchande blå sydväst på direkten.

Dagens utbud av Swedish Hasbeens som sålde som smör...

Lite vintage som även det sålde bra.

En jättesöt Dansk tjej som hittade en röd
Dansk vinterjacka som passade henne perfekt.

Snygga Malin hade barnvakt och passade på att hälsa på!

Malin hittade ett par jättesnygga skor med guldklack.

Den hundtokiga tjejen slog till på hundskjortan i silke.
Bra köp! Jag blir så glad när kunderna blir glada.

Signe är min trognaste loppiskund.

Andreas och Karoline från Karolinesvintage.se,
proffs på loppisar.

En underbar donna som slog till på Marshmallow-
öronmuffarna.
Daniels jacka hade gjort sitt och ville hitta nytt hem...
Det tog bara 10 minuter som kom denna söta lilla Norrman
och blev helt överlycklig över en gratis vinterjacka. Hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar