onsdag 21 november 2012

Strandloppis på söndag!

Var lugn, nu behöver du inte längre leta efter nya söndagsnöjen i Stockholm. Jag kan nämligen meddela att mina kompisar på eventbyrån Bakåt:Framåt arrangerar loppis på Strand vid Hornstull varje söndag ända fram till slutet av april (med uppehåll för jul&nyår).

Det finns loppis, det finns brunch, det finns bar. Vad mer kan man önska?

De två premiärloppisarna som gick av stapeln under tiden jag var bortrest var enligt säkra källor superlyckade, fullt hus båda gångerna!

Gilla gärna Strandloppisens facebooksida för uppdateringar.

Marshmallow Electra kommer finnas på plats en massa söndagar framöver och sälja vintagegrejer. Mest klänningar blir det förstås eftersom det är något av min specialitet. Det kommer även finnas godsaker som inte hunnit upp i Etsy-shoppen ännu. Varför inte passa på att handla julklappar redan innan första advent?! Jag tar både kontant och kort.

25 november och 16 december hittar ni mig på Strandloppisen innan jul. Hoppas vi ses!

p.s. om du har kul loppisgrejer eller kläder du vill sälja men inte är sugen på att ha ett eget bord kan du maila mig så kan jag ev sälja på kommission eftersom jag kommer finnas på plats nästan varje vecka d.s.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar