torsdag 11 oktober 2012

Surprise älskling!

Igår fyllde min älskade Daniel 25 år. Jag bestämde mig för att styra ihop ett klassiskt Surpriseparty. Dock glömde jag bort att jag är ursämst på att hålla masken så jag fick engagera Daniels bror Emil för att kunna genomföra planen. Jag har aldrig varit så på nålar som senaste dagarna när jag burit på denna stora hemlighet.

Igår kväll vid halv åtta-tiden trodde Daniel att han skulle till puben för att ta en enkel födelsedagsöl med Emil&Mimmi. Samtidigt på puben The Doors väntade ett 20-tal snälla kompisar. Wiieee va spännande!

Vi lyckades lura honom rakt i fällan och det blev en otroligt kul kväll. Jag har aldrig varit så nervös som på vägen till puben, var illamående och trodde nästan att jag skulle svimma. Kan inte fatta att han inte anade nånting alls.

Puss och grattis igen! Födelsedagar är jättekul!


Surprise! Självaste födelsedagsbarnet trummisen har fått en liten kompis.

Günther fångar kameran så bra.

Kim från Norlie&KKV vet hur man firar ett födelsedagsbarn.

Nånstans här sattes ribban för kvällen. (Daniel kom hem halv fem)

Axel, Daniel, Emelie

Günther och Mimmi

Emil, Helena, Ludwig

Michel, Signe, lille Stig, Adam, Emelie

Loren och Carolina

Paketöppning

Maja och Carolina

Aldrig sen att posera

Flickidolen Kim från Norlie&KKV. Även shotsmästare.

Hela ligan!

Puss älskling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar