onsdag 3 oktober 2012

Härliga höst

Imorse inföll sig en sån där riktigt härlig krispig höstmorgon när jag vaknade utvilad med lite pirr i magen över ett roligt frukostmöte. Jag virade om mig en färgglad sjal för att inte frysa men upptäckte när jag kom ut att det var rätt så varmt.

Jag såg solen skina nånstans bakom husen men den stod ännu så lågt att den inte nådde över taken. Jag skyndade genom kvarteren i Vastastan för att hamna i ett sånt där gathörn där solen lös upp som en härlig värmelampa. Detta brukar inträffa i korsningen St.Eriksgatan/Karbergsvägen. Då tog jag såklart fram kameran för att fota Dagens Outfit. Swedish Hasbeens Bowling Shoe & Day Bag och Vintageklänning från Mani (ett av mina fynd från Vintagemässan).

Solen gav ett härligt, varmt, gult sken och allt såg fint ut. Det låg löv på marken. Vissa färgglada och andra bara lövaktiga.

Hösten är oftast en extra kreativ tid, frukostmötet blev jättelyckat och jag längtar efter att få berätta om mina nya spännande projekt men ni får hålla er lite.

Nu känner jag mig inspirerad, peppad och jätteglad!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar