onsdag 5 september 2012

Waaagamaaama

Idag träffade jag Amanda på lunchen. Hon har varit mammaledig och är precis tillbaka i arbetslivet på reklambyrå. Vi konstaterade snabbt att vi inte träffats på ett och ett halvt år. Det är galet. Och jag har fortfarande inte träffat lilla Molly som är Amanda&Lasses barn. Snart börjar hon väl på gymnasiet...

Vi gick på ett av mina favoritställen, Wagamama, och snackade om ditten och datten. Lite catching up på våra respektive liv. Lunchtimmen flög snabbt förbi.

Wagamama har blivit en favorit i London och nu finns det ju äntligen i Stockholm också (även om det tyvärr inte håller lika hög klass tyvärr). Jag har en egen liten dans som jag brukar göra utanför restaurangen. Javet, jag är lite knäpp.

Det var jättekul med en liten reunion hursomhelst. Mer sånt! Hör av dig eller lämna en kommentar här nedanför om du vill luncha.

På vägen till lunchen sprang jag på Ola Salo också. Han kom med tre stora resväskor från Centralstationen och lät meddela att han flyttar till Stockholm idag. Välkommen till stan Ola!

Wagamama

Foto: Angelica Augustsson Emma Svensson/Rockfoto 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar