söndag 9 september 2012

Söndagsfrullemys

Idag har jag vaknat på rätt sida.

Äter frukost med rostbröd och mammas hemkokade marmelad samtidigt som Daniel väljer mellan alla våra 400 TV-kanaler som vi fått till låns av Comhem i 3 månader.

Som lektyr till mitt te (som dagen till ära blev en teblomma som slår ut i kannan) har jag en Inspirerande katalog från Swedish Hasbeens kommande kollektion Vår&Sommar 2013. Wiiieee!!!

Snart ska jag på 2km loppis i Aspudden. Har laddat länge för den och det är härligt att solen skiner. Men mina förväntningar på dagens loppis sänktes något efter att ha sprungit på en jätteloppis precis utanför min lgh igår. Hade helt missat den. Gjorde flera bra fynd. Bland annat en klänning som svassat runt en massa på Franska Rivieran (den röd-vita) och en annan som varit med i filmen Hugo&Josefin ca 1970 (den gul-vita). Mamman till den snälla kvinnan som sålde den till mig var statist i filmen.

Det är alltid så extra festligt att veta lite historia bakom plaggen man köper på loppis. Tänk så mycket kul klänningarna i min garderob haft genom tiderna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar