tisdag 4 september 2012

Plezuro i Birkastan

Det är på tiden att jag skriver om fina Johanna och hennes Plezuro.

För ett par år sedan, när jag startade eget på heltid, flyttade jag in på ett hippt arkitektkontor på Birkagatan. Jag trivdes som fisken i vattnet, både på kontoret men även i kvarteren i Birkastan. Jag hade en praktikant som heter Jesper som flera gånger var på mig om att jag borde besöka butiken Plezuro på Rörstrandsgatan, bara ett stenkast från mitt kontor. Han trodde att Johanna och jag säkert kunde samarbeta på något sätt, att vi var lite lika och att jag förmodligen skulle gilla grejerna i butiken.

Så rätt du hade Jesper!

Nu har ett par år gått och vi har hunnit varit kreativa tillsammans och är dessutom bra kompisar.

Maja Alderin som jag är manager för har spelat live i butiken, varit modell för en vårkollektion och så säljs hennes skivor på plats över disken. Johanna har varit jätteschysst och lånat ut en provdocka och ett provrum till mig när jag har fotat klänningar till min Etsy-butik. Och så har vi träffats och snackat kring kvinnligt företagande. Och en hel del annat kul.

Johanna är så driftig och har massor av energi. Hon är spindeln i nätet bland företagarna i Birkastan och nu har hon dessutom lanserat sin 2:a egna kollektion. Plezuro Höst&Vinter 2012.

I torsdags var det releasefest och jag&Daniel tittade förbi en snabbis innan vi skyndade vidare till Lady Gaga. Vi minglade, drack ett glas vin och åt vattenmelon (bästa snackset!). Det var supertrevligt!

Kolla gärna in Johannas blog, webshop och såklart den fysiska butiken nästa gång du är i Birkastan.

Butikens tema är damkläder (både utvald design och vintage) samt smycken och accessoarer.

Jag var med på bild i bloggen i lördags, under Birkastans dag. Iklädd en klänning från Plezuros vårkollektion. Den var så färgglad och fin tyckte jag!

Plezuro
Johanna i sin butik, i klänning från sin egen höstkollektion
Plezuro
Smarriga goodie-bags med rosa godis och presentkort på SPA

Vattenmelon
Vattenmelon!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar