måndag 24 september 2012

Extra kul dag på jobbet

Idag fick jag åka hem till Peter Svensson från The Cardigans där han befann sig i låtskrivarsession tillsammans med Amerikanska Kool Kojak, en av världens mest framgångsrika låtskrivare just nu. Kojak har bland annat varit med och skrivit den här jättehiten med Flo Rida.

Jag tog med hämtsushi från Roppongi  "i stan" och det var väldigt uppskattat av grabbarna ute i Bromma. Som Peter sa det "ja nu när vi jobbar här hemma hos mig brukar det bli ett stekt ägg och en morot till lunch".

Förutom att få lyssna på bra låtar och snacka om ditten och datten fick jag också uppleva ett fantastiskt tjusigt funkishem med smakfull inredning och enorm sjöutsikt. Samt ta mig en liten liten glimt över den berömda gitarrsamlingen.

Summa summarum: Extra kul dag på jobbet, heja Kobalt Music.

Carolina, Peter Svensson & Kool Kojak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar