söndag 2 september 2012

2 sålda varor på 12 timmar

Det har varit lite stiltje i Etsy-shoppen ett tag, av helt förklarliga skäl eftersom jag inte hunnit fylla på med nya varor efter Blocketloppisen då nästan allt tog slut.

Men plötsligt händer det! På mindre än 12 timmar har jag sålt två varor. Wiiieee!!!

En färgglad sol-top från 70-talet ska skeppas till en ny lycklig ägare i Frankrike.
En svart-vit-grafisk baddräkt från 60-talet ska få ett nytt hem i Canada.

Just den baddräkten har varit det mest populära plagget i min shop någonsin. Det är massor av besökare som lagt den som favorit under flera månader nu men idag var det äntligen en kund som var modig nog och slog till. Jag antar att det tagit sådan tid för att den är så liten i storleken.

Ytterligare något som hänt denna helg är att jag blivit med provdocka. Mamma&Pappa var på motormarknad i Falun igår och hittade en perfekt docka till mig. Den ska jag använda när jag ska fotografera plagg till shoppen och så ska den få komma med mig på utvalda loppisar och events. Jag hoppas att vi ska trivas ihop. Hon flyttar in på onsdag eftermiddag.

Adressen till shoppen är: www.etsy.com/shop/marshmallowelectra


Mamma-Kerstin och min nya kompis provdockan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar