onsdag 29 augusti 2012

Skolstartskänsla


Hösten är här. Den härliga delen av hösten, innan det blir allt för mörkt och ruskigt.
Det är krispigt och friskt i luften på morgonen när man går till jobbet. Det går fortfarande att gå utan strumpbyxor men man kanske bestämmer sig för att ta ett par stövlar och en mysig halsduk, bara för att det är lite höstigt.
Solpaniken man kände i april-maj är som bortflugen. Det är helt OK att stanna inne, tända ett ljus och titta på TV på kvällen. Och oj så många bra serier det precis har börjat (plöjde hela första säsongen av nya Dallas i förra veckan).

Det finns en underbar skolstartskänsla kopplad till denna årstid. Nystart, ordning&reda, nya rena anteckningsböcker, nya uppdrag. Lite pirrigt men definitivt ett skönt kreativt kliv från sommarens avslappnade "ta-dagen-som-den-kommer"-atmosfär.

Sommarens REA-utbud är äntligen bortplockade från butikerna och det finns höstkollektioner i fina färger att titta på i butikerna.

Jag gillar hösten.


Här är mina shopping-favoriter just nu.

Skorna har jag precis beställt (har kikat på dom lääänge men nu har Swedish Hasbeens äntligen lanserat sin höst och vinter-kampanj på hemsidan), se hela kollektionen på www.swedishhasbeens.com

Tröjan från det danska märket Designers Remix, såg jag i Köpenhamn i somras och i veckan trillade jag över den igen på PUB. Den är rejält grovstickad och har en otroligt fin mint-färg (syns lite dåligt på bilden tyvärr). Lite för dyr för min plånbok dock. Om jag får in nåt nytt kul uppdrag med lite extra $$$ kanske jag får ta och slå till. Frågan är bara hur man ska få plats med en jacka utanpå, för hur gör man annars om det börjar regna om man går runt i bara ull-tröja?

Halsduken matchar och kommer även den från Designers Remix.

Om jag inte har råd att köpa tröjan kanske man får ta fram stickorna och börja närproducera...

Golf Wedge Bordeaux, Swedish Hasbeens


Mintfärgad tröja, Designers Remix


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar