torsdag 30 augusti 2012

Rockbjörnen

Galaveckan fortsätter. Igår kväll gick årets Rockbjörnsgala av stapeln på Gröna Lund. Det har blivit mycket Gröna Lund i sommar av någon anledning.

För två år sedan var jag och Daniel på dejt på Rockbjörnen så det har blivit en lite extra speciell gala för oss sedan dess. Vi minglar så bra ihop och har jättekul. Igår inget undantag.

Vi började kvällen med att hänga lite med Plura. Han var sympatisk och det var en trevlig stund.

Sedan träffade vi bland annat våra vänner i Le Kid, Norlie&KKV och Movits. Vi hängde med mina f.d. jobbarkompisar från United Stage och sen fick Daniel ÄNTLIGEN träffa sin idol Alex Schulman och ta kort med honom. Alex kom ihåg mig från Blocketloppisen där han intervjuade mig på scen.

Ni kanske minns att Ulf Ekberg från Ace of Base tog kort på mig och mina tjejkompisar häromdagen och igår inträffade en minst lika udda kändisfotrafering då Linda Thelenius f.d. Rosing erbjöd sig att ta kort på mig och Daniel framför scenen. Hon var en duktig fotograf för det blev det bästa pusskortet nånsin!

Rockbjörnens VIP-armband gav fri access till åk-attraktionerna men jag är ju skitskraj för berg&dalbanor så jag ville hålla mig på marken som vanligt. Daniel och Le Kid var jättemodiga och åkte Insane. När dom, otroligt nog, överlevt detta kände jag mig modig nog att avsluta sommarens alla besök på Grönan med att åka Tekopparna. Dom ser snälla ut men jag lovar att det killar rejält i magen när dom drar på lite extra fart i andra etappen. Wiiieeee!!!

Nu var det äntligen dags att gå in på efterfesten på Tyrol men Daniel ville absolut ha med mig och åka Popexpressen. Efter mycket tjatande så satt jag plötsligt i en sån där vagn och insåg att det var allvar. Personalen insåg snabbt att jag inte var så peppad på detta så dom lovade att hålla ett extra öga på mig och bad mig vinka jättemycket om jag ville att dom skulle stanna på förtid. Snällt!
Jävlar va läskigt det var! Jag blundade hela tiden och skrek som en stucken gris rakt ut i närmare två minuter.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAA!

När det var över kände jag mig faktiskt lite lättare till sinnet. Jag tror att jag samlat på mig en hel del känslor på senaste tiden och nu fick jag äntligen chans att få utlopp för dessa och skrika så högt jag ville rakt ut i luften.

Ett kilo lättare på skrik tog vi ett snabbt varv på efterfesten. Jag hejade på Dr.Alban och Jepson från The Ark och sen tog vi spårvagnen hem.

Tack för i år Rockbjörnen!

Rockbjörnen. Bild lånad från Aftonbladet.
Snygg kille på spårvagnen.
Foto: Linda Rosing
Alex Schulman och hans största fan.

Le Kid.

Daniel och Lisse från US.

Mingel på VIP-hyllan. Linda Rosing, vår fotograf syns snett bakom Daniel.

Patrick Star, såklart han var med på festen.

Lättad efter en tur i tekopparna.

1 kommentar: