fredag 24 augusti 2012

Þristur

Att resa innebär ofta att man får chans att smaka exotiskt godis. Följden kan bli att man blir helt tokig i just det där speciella godiset som man sedan inte kan få tag på när man kommer hem.

En lösning på detta lyxproblem är att lägga in en beställning när kompisar och bekanta är på resande fot och be dom köpa med hem. Det gjorde jag med mitt Isländska favoritgodis Þristur när Sindri Eldon och hans band flög från Reykjavik till Stockholm för att spela förra veckan. 

Jag fick fyra välfyllda påsar men efter att jag i min tur bjudit laget runt blev resultatet att jag nu bara har en påse kvar själv som jag måste hushålla med framöver. Och ytterligare en följd av bjudandet blev att det nu finns ytterligare Þristur-fans i Stockholm som kommer be sina kompisar köpa med detta ljuvliga godis hem när dom råkar passera Island nästa gång. 

Såhär ser godiset ut. Det är choklad med lakrits i. Yummy!
Fick precis reda på att man kan beställa online också, men det är ju inte alls lika kul. 

Här är en video på när snälla Sindri Eldon (som tog med godiset) spelade akustiskt på Stockholm Boat Sessions förra veckan:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar