måndag 13 augusti 2012

Mogwai

Är precis hemkommen från en riktigt rolig helg i Göteborg.
Vänta, kan det där verkligen stämma? Rolig och Göteborg i samma mening. Jag som inte är allt är överens med den staden.
Men jo, det blev faktiskt en jättekul helg och anledningen till det är att jag helgarderade mig med världens bästa resesällskap, Maja, Loren och min prins Daniel. Sen kom supersnälla Sofie också med som en glad överraskning. Heja bra sällskap!!!!

Ett av helgens allra bästa ögonblick var när jag fick träffa Mogwai i logen innan deras spelning. Dom var riktiga sköningar med bred Glasgow-dialekt. Det kändes lite som att komma in på puben i Skottland. Interna skämt, glada miner och god öl.

Vi passade även på att testa lite poser inför Kraftwerks spelning senare på kvällen. Det syns kanske inte riktigt men mitt emellan mig och Stuart Braithwaite står Barry Burns och kör 3D-effekter för den äkta Kraftwerk-känslan. Hahaha.

Mogwai = bra!
Ett stort plus till mitt jobb på Kobalt Music som gör att jag får träffa såhär fina musiker.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar